Porvoon JHL tiedottaa tulevasta mielenilmauksesta (26.1 päivitetty)

23.1.2024

Porvoon Kaupungin osalta 1.2.2024


Kaikilla ammattiliitto JHL:n työsuhteisilla jäsenillä on oikeus poistua työpaikaltaan kello 11–15 väliseksi ajaksi. Työ jatkuu klo 15 normaalisti niillä keillä työpäivä loppuu normaalisti 15 jälkeen.

Ulosmarssilta ja mielenilmaisusta suljetaan pois seuraavat työpaikat:

Uimahallin ja Albert Edelfeltin Koulun pienluokat ateria ja puhtauspalvelun työntekijöiden osalta, sekä Albert Edelfeltin Koulun pienluokat ja pienluokkien aamu- ja iltapäivätoiminta kokonaisuudessaan.  Varallaolijat hälytyksen saatuaan palaavat töihin. Työnantajalla on oikeus pidättää palkka mielenosoituksen/mielenilmaisun ajalta. Yhdistys/liitto ei korvaa ansionmenetystä.

Jäsenen on ilmmoitettava esihenkilölle kun poistuu työpaikalta. Jäsenen ei tarvitse antaa ennakko ilmoitusta työnantajalle osallistumisesta mielenoisoitukseen/mielenilmisuun.

Helsingin mielenilmaukseen ilmottautuminen ja bussikyyti

https://www.sak.fi/ajankohtaista/tapahtumat/stop-nyt-mielenosoitus#bussikyydit


Mannerheiminkatu 30 toimisto auki Klo. 11:00- 16:00. tarjolla kahvia ja pientä purtavaa.Itä-Uudenmaan Hyvinvointialue:

Olemme sopineet työnantajan, Itä-Uudenmaan hyvinvointialueen kanssa, että jokainen mielenilmaukseen osallistuvan työntekijän suositellaan ilmoittavan poissaolostaan esihenkilölle maanantaina 29.1.   Tällöin osaamme ennakoida onko tarvetta neuvotella suojelutyöstä laajemmin.  Nyt mielenilmauksen ulkopuolella ovat viranhaltijat ja Pelan ensihoito.