Tiedoksenne seuraavaa:

16.8.2023

⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠
3.7.-30.7.23 edunvalvonnastanne vastaa Heidi Järvinen (varapääluottamusmies ja suomenkielisen vammaispalvelun luottamusmies).
Hänen yhteystietonsa;
puhelinnumero: 040 350 5234
sähköposti: Heidi.Jarvinen@itauusimaa.fi

Tärkeä tieto myös HYVTESin piirissä oleville on voimaan tullut paikallinen sopimus korotetusta hälytysrahasta (sama kuin sotesopimuksella). Se astui voimaan 21.6., korotettua hälytysrahaa voi siis saada siitä päivästä eteenpäin. Tämä koskee siis esim. ravitsemus- ja puhtauspalveluiden henkilöstöä, huoltomiehiä ja toimistotyöntekijöitä. Käykää lukemassa sopimuksen sisältö intrasta (polku sinne tämä: Intranet- Sisäiset palvelut- Henkilöstöasiat- Paikalliset sopimukset).

Työsuojeluvaltuutetut on valittu, heistä tiedot myös intranetissä (polku: Intranet- Sisäiset palvelut- Henkilöstöasiat- Työsuojelu). Kannattaa käydä kurkkaamassa ja poimia oman työsuojeluvaltuutetun puhelinnumero talteen. Kesäajan lomien yli työsuojelusta vastaavat varavaltuutetut, heidän tietonsa löytyvät myös intranetistä. Jos ei löydy, aina voi soittaa suoraan työsuojelupäällikkö Leena Juvakalle (p. 040 7760 909).

Hyvää kesää kaikille!Tackar och pockar!Hyvää kesää!Ystävällisin terveisin;Anu KantonenAnu.Kantonen@itauusimaa.fip. 0405462798Itä-Uudenmaan hyvinvointialuePääluottamusmies (hyvinvointialue), Porvoon JHLry150Ohjaaja, päiväaikainen toiminta