Syyskirje 2023

25.9.2023

äsentiedote syyskuu 2023 

 

Tervehdys hyvinvointialueen jäsenistö! 

Hyvinvointialueen syksyyn on kuulunut edunvalvonnan näkökulmasta erilaisia neuvotteluja työnantajan kanssa mm. henkilöstöeduista. Tiedotellaan heti, kun on jotain valmista tiedotettavaa. 

Vielä on mahdollista ilmoittautua hyvinvointialueen jäseniltaan Cafe Cabrioletiin, 24.9. on viimeinen ilmoittautumispäivä. Jäsenillassa on mukana JHL aluetoimitsijat Santeri Halttunen ja Inka Serpola, oman yhdistyksen puheenjohtaja ja varapuheenjohtaja, sekä hyvinvointialueen pääluottamusmies. Halutessaan voi osallistua pienimuotoiseen mielenilmaukseen hallitusohjelmaa vastaan jäsenillan alussa.  

Ay-rintama on nyt käynyt vastarintaan hallituksen suunnitelmia heikentää pienituloisten sosiaaliturvaa sekä heikentää työehtosopimusta ja sitä kautta työntekijän oikeuksia. Nyt jäsenistön olisi tärkeää seurata sähköposteja ja liitolta/yhdistykseltä tulevaa muuta viestintää, esimerkiksi tekstiviestejä. On myös tärkeää käydä päivittämässä omat tiedot omaJhl-palvelussa, mahdollisten työtaistelutoimien varalta. 

Tämän linkin takaa löydät tietoa siitä, miten hallitusohjelma toteutuessaan sellaisenaan vaikuttaa sinun asioihisi: 

Painava syy | SAK 

Hyvinvointialueella järjestettiin myös pääluottamusmiesvaalit allekirjoittaneen siirtyessä uusiin tehtäviin. Pääluottamusmieheksi on valittu Heidi Järvinen, joka on aikaisemmin toiminut varapääluottamusmiehenä. Hän siirtyy hoitamaan tehtävää lokakuun aikana, päivämäärä täsmentyy myöhemmin. Yhteystiedot kuitenkin jo tässä; puhelin 040 350 5234, sähköposti heidi.jarvinen@itauusimaa.fi.  

Minä jatkan varapääluottamusmiehenä sen jälkeen, kun Heidi on aloittanut luottamustehtävässään. Siihen saakka vielä toimin pääluottamusmiehen tehtävissä. 

Yhdistys on järjestämässä pikkujoulukivaa, kannattaa seurata uudistuneita nettisivuja Porvoon JHL ry - Borgå JHL rf 

Hyvää syksyn jatkoa kaikille!